Pravna obvestila in omejitev odgovornosti

1. Podjetje Umer d.o.o. je uporabilo vso razumno skrbnost pri pripravi vsebine svojih spletnih strani, vendar ne prevzema odgovornosti za morebitne napake ali izpuste. Če ni drugače določeno, so spletne strani podjetja Umer d.o.o. zgolj informativne narave. Umer d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja in odstranjevanja vsebin na svojih spletnih straneh. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

2. Vsa vsebina, objavljena na spletni strani podjetja Umer d.o.o., je last podjetja Umer d.o.o in je v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

3. Na spletni strani podjetja Umer d.o.o. obstajajo tudi materiali in povezave do drugih spletnih strani, ki niso v nikakršni povezavi s podjetjem Umer d.o.o. in nad katerimi Umer d.o.o. nima nadzora. Tako Umer d.o.o. za te materiale in povezave ne more jamčiti oz. prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, na katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na povezanih spletnih straneh.

V primeru, da se katerikoli del tega obvestila izkaže kot neveljaven, ničen ali iz kakršnegakoli razloga neizvršljiv, se ga obravnava ločeno in ne vpliva na veljavnost ali izvršljivost preostalih delov.